Vierumäki ennakkoinfoa 1
Julkaistu: 16.01.2017 00.00

Vierumäki ennakkoinfoa 1

Kauden päätösturnaus pelataan siis Vierumäellä 31.3.-2.4. Turnaus pelataan isolla kentällä, jota varten keväälläkin pelaamme ison kentän treenipelejä sarjapelien lomassa. Tässä muutamia ennakkotietoja ja periaatteita turnaukseen liittyen.

Turnaus on joukkueen turnaus ja joukkue toimii yhtenäisenä ryhmänä turnauksen ajan. Eli pelaajat ovat joukkueen toimihenkilöiden huomassa ja vastuulla tämän ajan. Kannustusjoukot ovat toivottavia, mutta periaate on, että joukkue pelaa, syö, majoittuu, treenaa ja nukkuu yhtenäisenä joukkueena. Tätä tullaan vielä tarkentamaan lähempäna, mutta tässä harjoitellaan mitä joukkueena toimiminen on. Kannustusjoukot pitävät huolta lähinnä toisistaan. Myös esim. pukukoppi on pyhitetty ainoastaan joukkueelle ilman painavia syitä.

Alustava peliohjelma on jopoxissa. Ensimmäiset pelit perjantaina 31.3. klo 17 alkaen. Tarkoitus on, että joukkue matkustaa perjantaina bussilla yhdessä Vierumäelle. Lähtöaika hallilta ilmoitetaan myöhemmin, mutta alustavasti n. klo 12 lähtö. Bussilla matkustaa vain joukkue ja sen toimihenkilöt. Takaisin Vierumäeltä tullaan omilla kyydeillä, joten jos ei omasta takaa kyytiä pois ole, niin niistä tulee sopia erikseen.

Kuten mainittu, niin nyt on viimeisiä hetkiä ilmoittaa, jos pelaaja ei turnaukseen pääse osallistumaan. Majoitusmäärät ilmoitetaan tämän viikon jälkeen. Kaikki turnaukseen liittyvät kustannukset maksetaan joukkueen budjetista (menomatka, majoitukset, ruokailut, pelit). Allergiatiedot kokoan lähempänä.

Lisäinfoa tulee lähempänä ja aina saa kysyä joukkueenjohdolta ja valmennukselta, jos tulee mieleen jotakin turnaukseen liittyen.


Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4