G1-joukkue Ilveksen vieraana Tessulla
Julkaistu: 14.03.2016 00.00

G1-joukkue Ilveksen vieraana Tessulla

Tähän aikaan vuodesta eletään loppukautta joka kiekkoporukassa; niin myös Pinkkareiden G1-joukkueessa. Jäljellä on enää kaksi tapahtumaa: tulevana sunnuntaina (20.3.) pelataan viimeisen kerran tällä kaudella kotiareenalla ja kausi huipentuu sunnuntaina 10.4.2016 Ilves-Tappara -sarjan päätösturnaukseen.

Eilen (13.3.) Pinkkarit G1-joukkue pelasi kaksi peliä Ilvestä vastaan Tesoma 2:ssa eli "Tessulla". Loppukauden väsymys ei tuntunut ainakaan vielä poikien kintuissa. Alkulämpö otettiin ulkona mukavassa talvisäässä heti aamutuimaan klo 8. Hyvää menoa ja meininkiä riitti pelissä lähes koko 160 minuuttia. Menestystäkin tuli, kun Pinkkareiden "Keisarit"-peliryhmä saalisti kauden ensimmäisen Ilves-voiton selvin numeroin. Myös "Kuninkailla" verkot heiluivat mukavasti ja hauskaa tuntui kentällä olevan. Ja ne tuuletukset…WAU!!

Teeman peleissä oli: syöttöpeli. "Kun saat kiekon lapaan, terävä nousu ja syöttö maalille", kuului valmentajan napakka viesti pojille. Hienosti pojat toteuttivat valmennuksen neuvoa pelissä useamman kerran. Molempien ryhmien maalivahtipeli oli jälleen timanttia. Onnittelut joka jätkälle upeasta suorituksesta ja tsemppiä viimeisiin vääntöihin!

Pinkkarit G1 vs. HC Nokia sunnuntaina 20.3.2016 klo 11 Pirkkalan jäähallissa.

Kuvat: Antti Hiljanen

Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4