Luistelukoulun kevätkausi 2019 ilmoittautuminen avattu!
Julkaistu: 03.12.2018 00.00

Luistelukoulun kevätkausi 2019 ilmoittautuminen avattu!

Pingviinien luistelukoulun kevätkausi 2019 alkaa maanantaina 14.1.2018 (päättyy 25.3.)

Luistelukoulu pidetään aina maanantaisin klo 18.15 - 19.15 Pirkkalan jäähallissa.

Luistelukoulun hinta 65€ (sisältää 11 jääkertaa, ohjauksen ja vakuutuksen).

ILMOITTAUDU ALAOSAN LOMAKKEEN KAUTTA TÄLLÄ SIVULLA!

Luistelukoulu on tarkoitettu lapsille n.3 vuodesta ylöspäin. Nuorimilla lapsilla oma vanhempi jäällä luistimet jalassa mukana. Luistelukoulussa lapset jaetaan ryhmiin, joten sopii myös vanhemmillekkin lapsille.

Luistelukoulussa kypärä on pakollinen, suosittelemme jääliikuntaan tarkoitettua kypärää, esim. ei pyöräilykypärä. Myös jäällä olevilla vanhemmilla on hyvä olla kypärä.

Luistelukoulussa lapsia pyritään auttamaan heidän innokkuutensa, toiveidensa ja kykyjensä edellyttämällä tavalla.

Lapset oppivat halulla, toistoilla ja luottamalla itseensä. Pyritään hauskoihin ja monipuolisiin jäähetkiin leikkimällä ja pelaamalla. Jäällä ohjaajat pyrkivät korjaamaan/ohjaamaan huomattuja virheitä oikeaan suuntaan.

Luistelukoulun harjoitteissa, radoissa ja leikeissä pyritään kehittämään lapsen liikuntataitoja kokonaisvaltaisesti. Radat ja leikit on sunniteltu tukemaan kullakin kerralla opeteltavaa asiaa. Radoissa ja leikeissä kehitetään luistelutaidon ohella lapsen liikesuuntien ja kehon hahmoittamista, ja vaikka pääosin liikummekin jaloilla ei käsien käyttöä ole unohdettu.

Luistelukoulussa järjestetään myös erillinen mailaryhmä jääkiekosta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Mailaryhmässä tutustutaan luistelunopettelun lisäksi myös jääkiekon alkeisiin, pelaamista unohtamatta. Varusteiksi rittävät luistinten lisäksi maila ja häkkikypärä (pakollinen), muutkin jääkiekkovarusteet sallittuja


Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4