F2 Pingviinit Hämeenlinnan SiSun vieraina
Julkaistu: 09.11.2017 00.00

F2 Pingviinit Hämeenlinnan SiSun vieraina

Joukkue matkusti sunnuntaina Hämeenlinnan SiSun vieraaksi Hakiolle. Valitettavasti sairasvuode oli verottanut muutaman pelaajan vielä lähtöpäivän aamuna ja näin ollen tiedossa oli reilusti vastuuta kaikille mukana oleville.

Hyvästä alkuverryttelystä huolimatta Pirkkalan molempien peliryhmien aloitus oli tällä kertaa tahmeaa ja kotijoukkue pääsi heti pelin alussa heiluttelemaan maaliverkkoja kaukalon molemmissa päissä. Pelin edetessä Pinkkareiden taistelumieli kuitenkin kasvoi ja puoliajalle siirryttiin tasaisissa lukemissa. Keisarit onnistuivat nappaamaan ensimmäisestä pelistään tiukan voiton, kun taas puolestaan Kuninkaat taipuivat niukkaan tappioon.

Tauon jälkeen vaihdettiin kaukalon päätyjä ja uudet pelit alkoivat tasaisin lukemin. Maaliverkkoja heiluteltiin sekä koti- että vierasjoukkueen päädyissä. Valitettavasti lähes puolitoista tuntia peliaikaa alkoi painamaan lopussa enemmän Pirkkalan joukkuetta, ja näin ollen sekä Kuninkaat että Keisarit taipuivat niukkoihin tappioihin.

Pirkkalan maalivahtien erinomaiset otteet molemmissa peliryhmissä ansaitsevat viikonlopulta erikoismaininnan. Lisäksi oli ilahduttavaa huomata, että ottelumerkintöjä kertyi useille joukkueen pelaajille. Tästä on hyvä suunnata syksyn seuraaviin peleihin.

Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4