F2 joukkueella voittoisa pelireissu Urjalaan
Julkaistu: 23.11.2017 00.00

F2 joukkueella voittoisa pelireissu Urjalaan

Joukkue pääsi jälleen nauttimaan pidemmästä pelireissusta, kun edeltävänä sunnuntaina matkustettiin Urjalan Sisukiekon vieraaksi. Urjalan nostalginen jäähalli otti lämpimästi vastaan vierasjoukkueen ja molempien tiimien kannattajia oli kertynyt paikalle mukava määrä.

Tällä kertaa valmennus oli antanut pojille pelien teemaksi laukomisen ja se näkyi sekä Kuninkaiden että Keisareiden otteissa. Matkustus ei ollut syönyt joukkueemme terävyyttä ja pelurimme olivat tällä kertaa valmiina heti kiekon tiputtua jäähän. Keisarit pääsivät tuulettamaan komeita maaleja useamman toisensa perään jo heti ensimmäisessä erässä. Kuninkaiden ensimmäinen ottelu oli sensijaan huomattavasti tasaisempi. Lopulta komea voitto saatiin kuin saatiinkin kirjattua Pirkkalalle. Yleisesti kaukalossa nähtiin taisteleva, hyökkäävä, mutta myös iloksemme puolustava pinkkarijoukkue.

Hyvä asenteemme jatkui myös seuraavissa pelipareissa. Vastustaja ei päästänyt Pingviinejä tälläkään kertaa helpolla. Joukkueen yhteinen taisteluvire toivat lopulta voitot myös näistä peleistä ja täysi pistepotti matkusti vierasjoukkueen mukana Pirkkalaan.


Jimi S.

Tämän kertaisen pelipäivän hienoin havainto oli useamman eri pelaajan onnistuminen kaukalossa.Taidettiinpa jopa saada muutamalle pelaajalle kiekkouran ensimmäiset osumat, hienoa! Pojat nauttivat silmin nähden pelaamisesta ja huoltojoukkojen iloiset kannatushuudot pelien tuoskinnassa ansaitsevat myös maininnan, hyvä pingviinivanhemmat!

Joukkueen pelit jatkuvat jälleen joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna.



Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4