F2 joukkueelle ansaitut pisteet Hämeenlinnasta
Julkaistu: 21.01.2018 00.00

F2 joukkueelle ansaitut pisteet Hämeenlinnasta

F2-joukkueelle ansaitut pisteet Hämeenlinnasta

Virallinen Leijonaliigan kevätkausi päästiin aloittamaan viime viikonloppuna, kun joukkueemme kohtasi Hämeenlinnan Sisun vieraskamppailussa. Molemmat peliryhmät, Kuninkaat ja Keisarit, olivat liikenteessä innostuneella ja taistelevalla asenteella heti Hämeenlinnaan saavuttaessa.

Pelit eivät olleet kauan pyörineet, kun harmiksemme maaliverkot heiluivat vierasjoukkueelle. Tällä kertaa Pirkkalan joukkueet eivät kuitenkaan tappioasemasta lannistuneet, vaan lähtivät hurjaan taka-ajoon. Maalivahtien erinomaiset otteet ja upeat räpsätorjunnat saivat yleisönkin pelien tuoksinnassa innostumaan. Hallissa raikuneet iloiset kannustushuudot siivittivät koko joukkuettamme yhä hienompiin suorituksiin.

Lopulta Kuninkaat onnistuivat nousemaan ensimmäisessä otteluparissa ansaittuun voittoon ja Keisarit taistelivat itselleen hienon tasapelin.

Hämeenlinnan pelissä oli jälleen erityistä kipinää, sillä poikkeuksellisesti vierashallissa kuulutettiin maalintekijöitä ja tilanteiden etenemisiä. Tämä sai ymmärrettävästi usean onnistujan kasvoille aikaiseksi leveän ja mairean hymyn. Nähtiinpä myös tilanne, jossa joukkueemme pojat rehellisesti ilmoittivat pelinohjaajalle omasta virheellisestä maalistaan. Niin sitä pitää, reilupeli ennen kaikkea!

Toisista ottelupareista joukkueemme onnistui nappaamaan upean taistelun jälkeen tuplavoiton. Loppuvihellyksen jälkeen jäällä nähtiin ansaitusti onnellinen ja juhliva pinkkariporukka. Erityismaininta täytyy antaa Jalmarille, joka liittyi joukkueeseen vasta joulutauon jälkeen ja Hämeenlinnan debyytissään suoriutui urakasta erinomaisesti.

Loppuyhteenvetona todetaan, että Hämeenlinnassa nähtiin pinkkareiden laukova ja yhteen hiileen puhaltava joukkue. Hienoa!

Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4