Elenia Tsempparipelaaja
Julkaistu: 01.02.2018 00.00

Elenia Tsempparipelaaja

Olen Hilma Mattila yksi Elenian tsempparipelaajista. Pelaan tällä hetkellä veljeni kanssa Pirkkalan Pinqviinien F2-joukkueessa. Aloitin jääkiekkoharrastuksen 7-vuotiaana ja olen tällä hetkellä joukkueemme ainoa tyttöpelaaja. Toisinaan kaipaan joukkueesemme myös muita tyttövahvistuksia, mutta olen jo toisaalta tottunut toimimaan poikavoittoisessa porukassa. Osaan tarvittaessa pistää myös poikia kuriin ja järjestykseen.

Nautin eniten pelien sykkeestä, mutta olen myös motivoitunut treenaaja ja tulen mielelläni hallille harjoittelemaan. Tässä vaiheessa pelaan vielä kaikilla pelipaikoilla, mutta sentterin rooli on minulle erityisen mieluinen. Tämän kauden hienoimpia muistoja ovat voitetut pelit, sekä joukkueen yhteiset pikkujoulut.

Olen poikkeuksellinen tamperelainen sillä kannatan tasaisesti sekä Ilvestä että Tapparaa. Taidan tehdä lopullisen valinnan vasta sitten, kun tiedän kummassa joukkueessa aikuisena pelaan. Urheiluidolini on Kiira Korpi. Ihailen hänen päättäväisyyttään ja taistelutahtoaan, mutta myös ystävällistä ja aurinkoista ulosantia. Ennen pelejä kuuntelen usein Marcus ja Martinusta, vaikka monesti poikien valinnat jyräävät omieni yli pukukopissa. Terveisenä joukkueelleni haluan sanoa että: ”Kiva pelata teidän kanssa! Meillä on todella hyvä yhteishenki, emmekä koskaan riitele. Jatketaan samaan malliin.”

Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4