F2 joukkueelle menestystä lopputurnauksessa.
Julkaistu: 20.06.2018 00.00

F2 joukkueelle menestystä lopputurnauksessa.

F2-joukkueelle menestystä lopputurnauksessa

Joukkueen virallinen kausi on jo saatu päätökseen ja osa pelaajista on jopa ehtinyt aloittamaan ensi kauden valmistautumisen kesäjäiden ja rullakiekon parissa. Osa taasen keskittyy kesällä muihin harrastuksiin ja latailee ansaitusti akkujansa jäähallin ulkopuolella.

Ennen heinäkuun taukoa on hyvä hetki palata vielä muistelemaan Riihimäellä käytyä lopputurnausta, joka järjestettiin huhtikuun puolivälissä. Linja-auton nokka suunnattiin Pirkkalasta etelää kohti heti anivarhain sunnuntaiaamuna.Iloinen puheensorina täytti matkustamon ja sekä vanhempien, että pelureiden osalta oli havaittavissa jännittävää odotusta, olihan tämä sentään ensimmäinen virallinen pelireissu, joka tehtiin yhteisellä kuljetuksella.



Valmennukselta oli tullut tarkat ohjeet turnaukseen valmistautumisessa ja joukkueenjohtaja oli huolehtinut urheilijoille asiaankuuluvat eväspussit matkaan. Tärkeimpänä ohjeena joukkueelle oli annettu mukaan kassillinen hyvää joukkuehenkeä ja rutkasti iloista mieltä. Tämä siivittikin joukkueemme hienoa menestystä läpi turnauspäivän.


Päävalmentaja oli jakanut pelaajat ennen lähtöä kahteen eri peliporukkaan kauden aiempien tapojen mukaisesti. Pelit sekä Kuninkailla että Keisareilla alkoivat puolenpäivän maissa. Kannustusjoukkoja Pirkkalasta oli saapunut myös mukava määrä paikalle. Joukkueemme molemmat peliryhmät onnistuivat erinomaisten pelisuoritusten jälkeen voittamaan kaikki alkusarjan pelit. Tämä aiheuttikin sitten hämmennystä turnauksen järjestäjien taholta, sillä finaalissa pelaisivat vastakkain kaksi Pirkkalan porukkaa. Näin ollen turnauksen jyry päätti lennosta muuttaa turnauksen sääntöjä siten, että molempien lohkojen ykköset pelaisivat vastakkaisen lohkon toiseksi sijoittuneita vastaan. Tämä käytännössä tarkoitti sitä, että lopulta loppuotteluita pelattiin kaksi. Näin ollen jännitystä riitti katsomossa kaksin verroin, kun molemmat peliryhmät lähtivät finaalissa pelaamaan turnauksen voitosta.

Finaalissa tilanne meni lopulta niin jännittäväksi, että toisen ryhmän osalta voitto ratkaistiin vasta jatkoajalla. Meidän onneksemme jatkoaika kääntyi Pirkkalan porukalle ja lopulta molemmilla kentänpuoliskoilla juhlittiin Pinkkareiden voittoa. Joukkue otti tästä tuplamestaruudesta kaiken ilon irti ja ”poika saunoi” pukukopissa iloisten voittolaulujen kera.


Riihimäen turnaus oli hyvä päätös onnistuneelle kaudelle. Joukkue on mennyt selvästi eteenpäin usealla eri osa-alueella ja yksilöiden sekä joukkuepelaamisen kehitystä on ollut ilo seurata. Iso kiitos tästä kuuluu joukkueen valmennukselle, huollolle ja joukkueenjohdolle. Tässä kohdin on myös aika kiittää kaikkia joukkueen kauden aikaisia tukijoita; Elenia, Grado Design Oy, Ma-Tina Oy sekä Devisys Oy. Nyt katseet suunnataan kesälaitumille ja syksyllä joukkue on valmiina jälleen uusiin haasteisiin.

Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4