F1 juniorit Trampolin Parkissa
Julkaistu: 13.09.2018 00.00

F1 juniorit Trampolin Parkissa

F1-joukkueen kausi käynnistynyt mallikkaasti

Pirkkalan jäähalli on jälleen täyttynyt nuorista ja iloisista pelureista, kun uusi kausi F1-joukkueen osalta on polkaistu käyntiin. Tänä vuonna kausi alkoi itseasiassa noin viikon normaalia aiemmin, sillä yleensä jäälle on päästy vasta elokuun puolivälin paikkeilla, mutta tälle kaudelle jäät saatiin heti kuun toiselle viikolle.

Joukkue muodostuu tulevana kautena kahdestakymmenestä neljästä pelurista. Iloksemme Hilma jatkaa joukkueessa edelleen tärkeänä tyttövahvistuksena. Lisäksi uusina pelaajani ryhmään ovat liittyneet: Vilho, Rasmus ja Eetu. Vastuuvalmentajana joukkueella jatkaa tuttuun tapaansa Sami Nikander, huoltajana Petri Kallio ja joukkueenjohtajana Nadja Mattila.

Joukkue tulee pelaamaan viime kaudesta poiketen talven aikana kahta eri sarjaa; Leijonaliigan maakuntasarjaa sekä kaupunkisarjaa. Tämä takaa pojille enemmän peliaikaa sekä pienemmät peliryhmät. Kevät kaudella siintää myös jo näköpiirissä ensimmäinen yön yli kestävä turnausreissu Vierumäen urheiluopistolle. Sitä koko joukkue odottaa suurella mielenkiinnolla!

Tällä viikolla pojat kokoontuivat yhdessä Kaupin Trampolin Park Wildiin nostattamaan tulevan kauden joukkuehenkeä. Iloisia pomppijoita riitti hallin täydeltä ja hikisiä paitoja oli jälleen treeneistä kotiin vietävänä. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa kautta.

Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4