Maakuntasarjan pelit laukaistiin käyntiin
Julkaistu: 11.11.2018 00.00

Maakuntasarjan pelit laukaistiin käyntiin


Kauan odotettu virallinen kausi saatiin viime viikonloppuna vihdoin käynnistymään myös maakuntasarjan osalta. Viime kauden tapaan joukkue oli jaettu kahteen eri peliryhmään; Kuninkaat ja Keisarit. Koska F1-joukkue pelaa kuluvalla kaudella maakuntasarjan lisäksi kaupunkisarjaa, oli sovittuna yhdessä F2-joukkueen kanssa, että maakuntasarjan peleissä joukkuettamme avustaa ikäluokkaa nuorempia pelaajia. Joukkueet myös harjoittelevat keskiviikkoisin yhtä aikaa ja ovat näin ollen tuttuja toisilleen myös entuudestaan.

Kuninkaita vastaan ensimmäisessä pelissä asteli Kiekko-Ahmat sininen. Peli oli läpi ottelun hyvin tasaista ja maaleja nähtiinkin kentän molemmissa päädyissä. Hienoa oli huomata, että uutena pelaajana tällä kaudella aloittanut Rasmus Nahkiaisoja, sai heti ensimmäiseen sarjapeliin komean osuman. Valmennus oli pelin jälkeen erityisen tyytyväinen aktiiviseen ja liikkuvaan Kuninkaiden joukkueeseen. Runsas maalinen ottelu päättyi viimein tasalukemiin 7-7.

Samaan aikaan kaukalon toisessa päädyssä Keisarit pelasivat omaa otteluaan Kiekko-Ahmat valkoista vastaan. Maalipaikkoja oli molemmilla joukkueilla todella paljon, mutta valitettavasti Pingviinit onnistuivat tällä kertaa viimeistelyssä huonommin. Edes Hilma Mattilan hieno sijoitus takakulmaan ei saanut Keisareiden maalihanoja lopullisesti aukeamaan. Myös Kallio ahersi hienosti maalissa läpi ottelun, mutta joutui myöntämään tällä kertaa Ahmojen vedot tiukemmiksi. Tappiosta huolimatta joukkue saa olla tyytyväinen peliinsä.

Lyhyen tauon jälkeen vaihdettiin päätyjä ja Kuninkaat saivat vastaansa Ahmat valkoisen. Vastustaja aloitti pirteästi ja olivat selvästi pelissä niskan päällä. Peli sai kuitenkin aivan uuden käänteen, kun Suoniemi päätti ottaa kaukalon haltuunsa. Roopen muutama nopea maali ja Pirkkala oli jälleen pelissä mukana. Puolustuksessa ahkeroinut Virta piti tiukassa otteessaan Ahmojen hyökkäyksen. Kaikesta huolimatta vastustajat tulivat vielä ottelussa tasoihin ja hetkellisesti näytti siltä, että Kuninkaiden taistelutahto oli jälleen kadonnut. Onneksi myös muut joukkueemme pelaajat Roopen lisäksi innostuivat maalinteosta, ja Ahtiaisen ja Anttilan avustuksella, Pirkkalan maalitiliä saatiin kasvatettua komeaan 8-7 voittoon.

Keisareiden peli Ahmojen sinistä joukkuetta vastaan alkoi tasaisissa merkeissä. Tappio ei ollut onneksi karistanut joukkueemme taistelutahtoa vaan ”Pinkkari” sisua löytyi edelleen kaukalosta. Kanerva jatkoi edellisen pelin tapaan vahvoja otteita ja raatoi puolustuksen tukipilarina. Myös nuoremmasta joukkueesta lainassa olleet pelaajat suoriutuivat kaukalossa esimerkillisesti. Tasainen ottelu päättyi lopulta Ahmojen voittoon, mutta tämäkös lisää Pinkkareiden taistelutahtoa syksyn tulevissa peleissä.

Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4