F2 Alkuvuoden kuulumiset
Julkaistu: 12.01.2018 00.00

F2 Alkuvuoden kuulumiset

F2-joukkueen alkuvuoden kuulumiset

Joukkueemme on palannut hyvin ansaitun joulutauon jälkeen takaisin normaaliin harjoitusrytmiin. Valmentajan mukaan intoa ja motivaatiota on tuntunut löytyvän entistä enemmän jokaisesta pojasta.

Myös kevätkauden ensimmäiset pelit päästiin aloittamaan loppiaisena, kun Pirkkalan halliin saapui harjoitusvastukseksi Loimaan Rockets. Vastustaja vei tällä kertaa pidemmän korren, mutta joukkueemme urhea taistelu ansaitsee täyden arvosanan. Varsinaiset sarjapelit päästään jälleen aloittamaan tulevana viikonloppuna Hämeenlinnassa.

Alkanut vuosi on myös tuonut joukkueellemme erittäin iloisia uutisia uuden Elenia Tsempparituen merkeissä. Yritys on lähtenyt paikallisena toimijana tukemaan joukkeemme jäämaksuja ja tämä on otettu suurella kiitollisuudella vastaan koko joukkueen toimesta. Elenian omassa viestinnässä todetaan: "Keskitymme lasten ja nuorten liikuntaan, ympäristöön, kulttuuriin sekä perheiden paremman arjen tukemiseen. Kumppanuussopimuksemme kattavat laajasti toimialuettamme ja ovat paikallista tekemistä."

Kiitokseksi saadusta tuesta joukkueemme julkaisee kevään aikana muutamia ”Elenia Tsemppari-tarinoita” nettisivuillamme
Seuran uusimmat

LähiTapiola Areena

Takamaantie 1

33960 Pirkkala

y-tunnus 1096153-4